(VIDEO) I S 48 GODINA NA LEĐIMA IMA TOP U NOGAMA: Mihajlović ‘ponovio’ čuveni hat-trick slobodnjaka i ponizio vratara

Autor: Bruno Herljević

Svojevremeno je prema nekima bio najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu, a svakako ga se može ugurati čak i u deset, pa možda i pet najboljih izvođača svih vremena.

Ikona srpskog i talijanskog nogometa, Siniša Mihajlović, danas je uspješan strateg na klupi Torina. Karijeru je završio prije 11 godina, ali ovaj 48-godišnji bivši lijevi bočni i dalje posjeduje svoje najjače oružje iz igračkih dana.

Mihinih slobodnjaka bojali su se svi, igrao on za Romu, Sampdoriju, Lazio ili Inter, kada god bi lopta bila u dometu, što bi u njegovu slučaju išlo i do 30-ak metara, strepjela je čitava obrana, a vratar se kupao u hladnom znoju.

Godinama je Mihajlovićeva ubojita lijeva noga sijala strah po Serie A. Svojevremeno je prema nekima bio najbolji izvođač slobodnih udaraca na svijetu, a svakako ga se može ugurati čak i u deset, pa možda i pet najboljih izvođača svih vremena. Pa čovjek je zabijao čak i iz kornera, a vlasnik je i čuvenog ‘hat-tricka’ iz slobodnjaka koje je zabio u dresu Lazija.

Danas Mihajlović ne sije toliki strah kao trener, ali mu dobro ide. Torino je znao pokvariti planove favoriziranim protivnicima, a pod njegovom palicom u elitu je lansiran Andrea Belotti, napadač čija otkupna klauzula vrijedi 100 milijuna eura.

No, Mihajlović i dalje ima ubojicu ljevicu, no, koristi je samo kako bi na treningu ponižavao svoje vratare. Na golu je bio njegov sunarodnjak Vanja Milinković-Savić, a Mihajlović je namjestio četiri lopte i tri puta je pogodio rašlje, a da mladi vratar pritom nije stigao ni reagirati. Četvrtu mu je samo lagano dodao, da se ne osramoti previše…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.