Screenshot/ Twitter

(VIDEO) HULIGANI S BAKLJAMA UPALI NA TEREN: Pred njih je stao samo jedan hrabri čovjek

Autor: Dnevno.hr/I.L

Švicarska je razvijena zemlja, a nogomet je kod njih više zabava nego pitanje života i smrti kako zna biti u nekim državama. Ipak i tamo se dogodila jedna scena karakteristična za nerazvijene zemlje.

Igralo se finale kupa između St. Gallena i Lugana, a Lugano je slavio s 4:1. Bila je to velika prilika za St. Gallen da uzme trofej nakon 22 godine, ali nisu uspjeli.

Rzočarani rezultatom u teren su uletjeli njihovi navijači s bakljama. Igrači nisu previše paničarili, a do razičaranih i ljutih navijača došao je predsjednik kluba, Matthias Hüppi.

Smirio situaciju

Predsjednik je kroz razgovor objasnio navijačima da njihovo ponašanje nije uredu. Oni su se ispričali te se vratili natrag na tribine stadiona.

 

‘Nitko od njih nije agresivan, samo su tužni. Nije lijepo ovo vidjeti i teško mi je gledati njihova tužna lica , ali to je dio mog posla. Ispričavam im se na ovakvoj lošoj utakmici.’ zaključio je Matthias Hüppi.




Autor:Dnevno.hr/I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.