VIDEO: Huligani bacili topovski udar na ozlijeđenog igrača, trojica zatražila liječničku pomoć

Autor: D.V.

Liječnici su utrčali u teren kako bi pomogli ozlijeđenom igraču, a između njih doletio je topovski udar koji je eksplodirao u neposrednoj blizini igrača koji se našao na podu. Iako je djelovalo jako ružno i tri su osobe zatražile liječničku pomoć, na sreću nitko nije prošao sa težim ozljedama.

Derbi ciparske nogometne lige između Anorthosisa i Omonije bit će zapamćen po nevjerojatnom huliganizmu i nezapamćenom potezu gostujućih navijača koji su gađali ozlijeđenog igrača Anorthosisa topovskim udarom dok je ležao na travi.

>>> VIDEO: Krvnički start: Udarila protivnicu nogom u glavu!

Liječnici su utrčali u teren kako bi pomogli ozlijeđenom igraču, a između njih doletio je topovski udar koji je eksplodirao u neposrednoj blizini igrača koji se našao na podu. Iako je djelovalo jako ružno, tri su osobe zatražile liječničku pomoć, ali, na sreću, nitko nije prošao sa težim ozljedama.

Gostujući igrači smirivali su svoje navijače, a nakon punih deset minuta utakmica je nastavljena.

Do kraja nije bilo većih incideneta te je utakmica privedena kraju. Anorthosis je slavio 2:0 i tako zadržao prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

>>> VIDEO: ‘Tolika srpska mržnja silno me razočarala, tokom utakmice su me pogodila 2 kamena’




Autor:D.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.