fbpx

(VIDEO) HRVATSKI OLIMPIJAC OTKRIO SKRIVENI TALENT: Stipe Žunić obradio pjesmu Johnnyja Casha tako da ćete se naježiti

Autor: Bruno Herljević

Zadranin je, naime, veoma vješt na gitari, a krasi ga i baršunasti, duboki bariton. Žunić je obradio pjesmu 'Hurt' legendarnog Johnnyja Casha, a kako je riječ o pomalo tužnoj i depresivnoj pjesmu, mračan ugođaj i zamišljen Žunićev pogled, daju jednu dodatnu dimenziju ovoj obradi.

Kroz godine smo se upoznali s brojnim skrivenim talentima hrvatskih sportaša. Kada govorimo o tom skrivenom talentu, govorimo o glazbi. Iako bi neki u tu kategoriju možda stavili Igora Štimca i njegovu ‘Mare i Kate’ ili Dinu Rađu koji se okušao s Petrom Grašom u pjesmi ‘Nisam više ja sa njom’ ili pak Josipa Šimunića i njegov loš pokušaj snimanja navijačke pjesme, mi ipak govorimo o pravom glazbenom talentu.

Kroz godine smo doznali kako Ivica Kostelić ‘razvaljuje’ na gitari i snimio je nekoliko pjesama. Ivo Karlović mogao bi proći kao sasvim solidan reper, Roko Ukić je izrazito vješt s bubnjevima, Slaven Bilić također svira gitaru i snimio navijačku pjesmu zajedno sa bendom Rawbau, a sada je još jedan sportaš odlučio otkriti javnosti svoj skriveni talent.

Riječ je o hrvatskom olimpijcu, bacaču kugle, Stipi Žuniću. Zadranin je, naime, veoma vješt na gitari, a krasi ga i baršunasti, duboki bariton. Žunić je obradio pjesmu ‘Hurt’ legendarnog Johnnyja Casha, a kako je riječ o pomalo tužnoj i depresivnoj pjesmu, mračan ugođaj i zamišljen Žunićev pogled, daju jednu dodatnu dimenziju ovoj obradi.


“Bio je to moj prvi pokušaj obrade ove pjesme, koja je ujedno i jedna od mojih najdražih”, rekao je Žunić. Moramo priznati kako je obrada zaista dobra, a obožavatelji Casha mogli bi se čak i naježiti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.