Guliver image

(VIDEO) HRVATSKI NAPADAČ NE PRESTAJE ZABIJATI: Dalić ga nije zvao, a on je u čudesnoj formi

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Antonio Mirko Čolak ne prestaje zabijati u Škotskoj. Nekadašnji napadač Rijeke danas je zabio nova dva gola i tako stigao na brojku od 11 golova u 14 nastupa.

Rangersi su igrali derbi kola protiv Heartasa te su slavili s visokih 4:0 u gostima. Čolak je zabio za vodstvo od 1:0 te za 2:0 i to u prvih 30 minuta. Prvi gol pogledajte OVDJE.  

Svoj 11. gol sezone postigao je u 30. minuti. Čolak je tako zabio svoj 8 ligaški gol i tako se odvojio na vrhu liste najboljih strijelaca u Škotskoj. Drugi gol pogledajte OVDJE.

Dalić mu nije pružio priliku

Škotski velikan kupio ga je za 2.5 milijuna eura iz PAOK-a, a čini se da ide stopama dvojice drugih Hrvata koji su ostavili veliki trag tamo, Prše i Jelavića.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Rangers Football Club (@rangersfc)

Puno bure izazvalo je njegovo ne pozivanje na zadnje okupljanje reprezentacije. Zadnji put pozvan je prije godinu dana kada je bio u puno lošijoj formi. Nastavili li ovako u Katar bi morao ići sigurno, a sve drugo osim toga bila bi senzacija.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.