Foto:twitterscreenshot

(VIDEO) HRVAT ISPALIO RAKETU ‘ZOLJOM’ NA IGRAČE! Ovaj video šokirao je čak i huligane diljem svijeta

Autor: Dnevno GIŠ

Do sada smo izvještavali o raznim navijačkim nepodopština, tučnjavama, propucavanjima, blokiranju auto ceste, ali mladić iz dične Like nadmašio je sve do sad viđeno.

Naime, na utakmici Prve županijske lige Ličko-senjske na kojoj su se prošli vikend u subotu susreli Plitvice iz Plitvičkih Jezera i Sokolac iz Brinja, viđen je do sad nepoznati navijački rekvizit.

Na snimci koju je očito snimao jedan od prijatelja ili poznanika s tribine, vidi se mladić s ručnim bacačem raketa koji podsjeća na “Zolju”, kako ispaljuje raketu prema igralištu gdje se nalazi klupa s igračima i nekolicina igrača u plavim dresovima na terenu uz komentar, ‘ne, ne, ne ne’ i ‘bokte j**o jesi lud’.

Jesi ti lud

Nakon što je improvizirana raketa eksplodirala između klupe i igrača okupljeni navijači prasnuli su u smijeh i onda je krenulo navijanje “Ajmo Plitviceeee”.

Kako je mladić uopće došao na tribine s nečim što sliči ručnom bacaču raketa i još k tome ga je uspio upotrijebiti ostaje na nadležnim organima da se pozabave tom činjenicom.




 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.