VIDEO: Henry debitirao pogotkom Tottenhamu

Autor: G.R.

Veći dio posla obavio je Lindpere koji je prošao po desnoj strani i zavrnuo jednu nezgodnu loptu na pet metara gdje se našao rasni strijelac Henry i pogodio za početno vodstvo.

Jednom najbolji napadač svijeta, Francuz Thierry Henry, debitirao je za svoj novi klub New York Red Bull. Zanimljivo je da je premijerni nastup upisao protiv londonskog Tottenhama, a svoju je klasu Francuz pokazao već u 25. minuti kada je doveo Amerikance u vodstvo.

Veći dio posla obavio je Lindpere koji je prošao po desnoj strani i zavrnuo jednu nezgodnu loptu na pet metara gdje se našao rasni strijelac Henry i pogodio za početno vodstvo. Pogotku je kumovala i mlaka reakcija uspavanog braniča Alana Huttona, pokraj kojega je Francuz prošao i poslao loptu u dalji kut nemoćno vratara Carla Cudicinija. Odmah nakon uslijedila je erupcija oduševljenja na prepunom stadionu New Yorka.

U drugom poluvremenu Spursi su preokrenuli rezultat pogocima Robbie Keanea i Garetha Balea. Sva trojica hrvatskih reprezentativaca nastupili su za Tottenham. Ćorluka je odigrao prvo poluvrijeme, Kranjčar do 60. minute, a Modrić do 75. minute.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.