Paun Paunović/CROPIX Arhiva

(VIDEO) GRDOVIĆ IZ DUBAIJA POSLAO PORUKU ZA MODRIĆA: ‘Evo me u taksiju s jednom facom, moj Luka’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Mladen Grdović zaputio se u Abu Dhabi kako bi pogledao zadnju utrku sezone Formule 1. Bila je to trka u kojoj je slavio Verstappen te bila je to zadnja utrka za velikog Sebasitana Vettela. Zatim je sletio u Dubaiju,

Popularni Zadranin tamo je upoznao legendu Reala, Michela Salgada. Poznati dvojac javio se našem kapetanu Luki Modriću te mu je Grdović poručio:

“Evo ja i Salgado, zvijezda Reala. Luka Modrić ciao”, a na to je legendarni bek dodao:

Na putu u Katar?

“Volim Luku, on je moj prijatelj. Luka… svi navijači Real Madrida vole Luku.” prenose Sportski novosti.

Zadranin je pratio Vatrene u Rusiji te im je pjevao poslije svake utakmice. Tražili su ga baš Vatreni, a snimke iz hotela gdje se slavi dok on pjeva postali su hit.

S obzirom da je u Dubaiju nije mu daleko Katar i možda se ponovno uputi prema Vatrenima kako bi proslavio nove velike pobjede. Grdović je inače poznati Hajdukovac pa ne sumnjamo da će slaviti i s Livajom.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.