Izvor: Screenshot/YouTube

(VIDEO) GOLMAN ZAMALO OTKINUO GLAVU IGRAČU! Izveo kung-fu potez pa se još i bunio nakon svega!

Autor: F.F

Na utakmici azijske Lige prvaka između tuniskog Esperancea i libijskog Al-Ittihada vidjeli smo jedan od najoštrijih i najneopreznijih startova u povijesti nogometa.

Kroz nogometnu povijest pamtimo nekoliko užasnih i pogibeljnih starotva, ali ono što je napravio Muad Ellafi, vratar libijskog kluba, ne viđa se često, pa nije ni čudo da ga se osuđuje diljem svijeta.

Tunižani su vodili s 1:0 i bili su korak do pobjede te je Al-Ittihad krenuo svim silama u napad. Ostavili su prostora za kontre što je Esperancea pokušala iskoristiti.

Kung-fu potez

Hamdou Elhouni je u 75. minuti imao priliku za riješiti pitanje pobjednika kada je sam istrčao pred vratara Ellafija. No, umjesto pogotka vidjeli smo stravičan prekršaj.

Ellafi je visoko podignutom nogom, praktički kung-fu udarcem pogodio napadača Elhounija izravno u glavu. Zaradio je crveni karton, a ono što je najbizarnije u cijeloj priči je činjenica da se golman Al-Ittihada – bunio!

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.