VIDEO: Golman zabio za pobjedu i završio na nosilima

Autor: M.S.

Saulo je golman brazilskog Sport Recifea. U zadnjoj minuti izjednačene utakmice smjestio je loptu u gol glavom i postao junak. No njegovo slavlje nije dugo trajalo...

Čak i u Brazilu, gdje se igra taj famozni predivni nogomet, golmani rijetko dođu u priliku za postizanje pogotka, a još rjeđe zabiju. Stoga i dosta rijetko slave. Ali nije to možda ni loše.

Primjerice, Saulo, golman druge postave Sport Recifea je na teren pozvan nakon što im se prvi golman ozlijedio, uz dvoboju s Vitorijom. Rezultat je bio izjednačen do kraja, a u posljednjoj minuti Sport Recife je dobio i slobodni udarac.

Saulo je pritrčao kako bi pomogao igračima. I kako ga nitko nije baš previše čuvao, uvidio je svoj trenutak za blistanje. Dohvatio je izvedenu loptu glavom i smjestio je u mrežu.

Kako ćete vidjeti na snimci, potrčao je iza gola u slavlju, no kako golmani baš i ne trče previše, Saulo je htio previše, pa je uspio iščašiti desno koljeno. Zbog toga neće na teren sljedećih šest mjeseci, a i s terena su ga iznijeli na nosilima.

Pogledajte nesretnika:




Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.