fbpx
Foto:instagramscreenshot

(VIDEO) EVO ŠTO JE VUČIĆ SRBIMA OBEĆAO ZA POBJEDU! Uletio u avion i ponudio masnu lovu Orlovima

Autor: G.I.Š.

Srbija ima povijesnu šansu plasmana na Svjetsko prvenstvo u Kataru, ali na tom putu stoji im Portugal predvođen Ronaldom u Lisabonu.

Utakmica koja će uvelike odrediti put Dragana Stojkovića Piksija i njegove reprezentacije kod komšija je primljena kao nacionalni “must”, pobjeda ili ništa.

Tako je u svrhu poticanja Orlova na pobjedu u Portugalu u avion srpske reprezentacije prije odlaska u Lisabon ušao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je održao motivacijski govor.

Milijun eura za podijeliti

“I da ih pobijedite u Portugalu. Vidite, ja nemam strah od toga ako bude drugačiji rezultat, i onako će mene napadati. Vi lijepo tamo sretno otputujte, pobijedite ih tamo, razveselite narod. Došao sam vam reći koliko poštujemo vaš trud na terenu, izgaranje i u dogovoru s Vladom Srbije, izdvojit ćemo za vas, kao dodatnu premiju ako ih pobijedite, milijun eura da ih podijelite”, obećao je Vučić igračima Srbije pa nastavio:

“To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobijedite. Ja vam ne mogu reći da odete tamo i da igrate, ja vam kažem idite tamo i pobijedite. Mi ćemo poštivati bilo koji rezultat ako date sve od sebe”, rekao je Vučić.

Kako će ova “nemoralna ponuda” predsjednika Vučića odjeknuti u javnosti kod susjeda očekujemo za vidjeti, a je li milijun eura dovoljan poticaj za Piksija i društvo saznat ćemo u nedjelju.

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Autor:G.I.Š.