(VIDEO) EUROGOL KOJI SE NE SMIJE IGNORIRATI! Pogledajte velemajstorsku volejčinu talentiranog dinamovca

Autor: Bruno Herljević

Aktualnu prvak Hrvatske, Dinamo, odradio je na Maksimiru u subotu prvi pripremni susret uoči nove sezone. Momčad Nenada Bjelice s 2:1 pobijedila je slovenskog prvoligaša Olimpiju iz Ljubljane.

Prvi pogodak za modre zabio je Šitum u 55. minuti iz jedanaesterca, koji je izborio Komnen Andrić, a Šitum je bio precizan. Gosti su izjednačili u 67. minuti preko Kadrića. Menalo je pucao s 15-ak metara, Horkaš je skinuo njegov udarac, ali nije mogao bolje reagirati na odbijanac i rezultat je tako poravnat.

No, onda je na scenu stupuio Ćuže. Mladi je nogometaš Dinama u 70. minuti pogodio volejčinu s više od 25 metara i rasparao je mrežu protivničkog vratara. Njegov fantastičan pogodat pogledajte na 1:21:45 u videu. Ćuže se kroz cijelu prošlu sezonu nametao u Dinamu 2, a možda je konačno vrijeme da ga se promovira u A selekciju, ovakav volej teško se može ignorirati.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.