Foto: Tom Dubravec / CROPIX

(VIDEO) ENGLEZ NAZVAO LOVRENA DA MU SE ISPRIČA: ‘Nisam mislio ono što sam rekao, znaš što mislim’

Autor: Dnevno GIŠ

U najavi utakmice protiv Japana, Daniel Sturridge, bivši engleski nogometni reprezentativac i bivši suigrač Dejana Lovrena iz Liverpoola prognozirao je da će Japan izbaciti Hrvatsku u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Na našu sreću ta prognoza baš nije ‘dobro ostarila’, a kada je Sturridge shvatio koliko je promašio osjetio je potrebu nazvati Lovrena da mu se osobno ispriča.

Daniel je dobio Dejana na telefon po završetku utakmice i cijeli razgovor je išao uživo, ali su neke izjave Lovrena popraćene s ‘biiip’, no svi možemo pretpostaviti koju je riječ tada upotrijebio Vatreni.

Nisam mislio

Tako je Dejan odmah kada ga je Sturridge nazvao izgovorio riječ koje su bile prekrivene s već spomenutim ‘biip’ uz još;  ‘Nisi vjerovao u nas'”, na to je Danielu bilo vidno neugodno i počeo se ispričavati:

“Ne brate, čekaj, čekaj. Morao sam te osobno nazvati, reći da mi je žao. Nisam mislio ono što sam rekao, znaš što mislim. Ti si moj prijatelj, žao mi je. Prošli ste, asistirao si. Prihvaćaš li moju ispriku?”, pitao ga je bivši suigrač.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Daniel Sturridge – Dstudge (@danielsturridge)




Lovren je naravno prihvatio ispriku Sturridgea i rekli su se čuti sutra, a mi se nadamo kako se bivši napadač više neće tako izblamirati.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.