ilustracija

(VIDEO) DRAMA NA TRIBINAMA: Navijaču naglo pozlilo, pomagali mu igrači!

Autor: I.K.

Susret Newcastlea i Tottenhama u osmom kolu engleskog Premiershipa, u kojem su gosti iz Londona slavili s 3:2, zamalo je bio koban za jednog navijača na tribinama.

Čovjeku je u jednom trenutku naglo pozlilo, utakmica je morala biti prekinuta pri kraju prvog poluvremena, a u pomoć su krenuli i igrači približavajući se tribinama nakon što su shvatili kakva se drama ondje odvija.

Prema mjestu na kojem je pozlilo navijaču krenuli su igrači obje momčadi, a gostujući veznjak Eric Dier dao je liječnicima signal da za pomoć unesrećenom čovjeku donesu defibrilator.

Hitni prijevoz u bolnicu

Nakon pružanja prve pomoći na tribinama, navijač kojem je pozlilo je vozilom hitne pomoći prebačen u bolnicu. Stigle su obećavajuće vijesti da mu je stanje stabilno.

Poslije prekida, utakmica je nastavljena nakon 10-ak minuta stanke.

Dramatične scene na stadionu

Zbivanja tijekom prekida zbog pomoći navijaču kojem je pozlilo pogledajte – ovdje.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.