Foto: Ante Cizmic / CROPIX

(VIDEO) DINAMOVCI ‘ZAPALILI’ MACOLU: Oršića iznenadili megafonom, a onda je uslijedio novi šok na Maksimiru

Autor: Dnevno.hr/I.L

Dinamo je golovima Tolića i Bočkaja stigao do pobjede u Šibeniku i time osigurao naslov prvaka Hrvatske te još jednom pokazao tko je ‘gazda’ u Hrvatskoj.

Koliko znači ta titula navijačima Dinama vidjelo se odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka kada su svi uletjetli u teren pozdraviti šampione.

Fešta je s travnjaka prebačena na odmaralište Macola. Dinamov bus tamo se zaustavio te su igrači izašli van. Dočekao ih je veliki broj BBB koji su na ramena stavili svog ‘heroja ulice’ Mislava Oršića. Orša je zatim dobio megafon i poveo navijanje rječima ‘Volim te Dinamo’ i ‘zapalio’ mnogobrojnu masu.

Teška sezona

Došli su Dinamovci napokon i u Zagreb, a tamo su ih dočekali tamburaši i suspendirani Josip Mišić te ozljeđeni Štefulj. Dvojac se popeo na auto te su zajedno s tamburašima pozvali igrače van i onda je krenulo još jedno ludilo.

 

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Dinamozag (@dinamozag2)

Po slavlju i navijača i igrača vidi se koliko ova titula znaći Dinamu. Iza njih teška sezona s puno lutanja, ali na kraju naslov je ponovno u vitirnama Maksimirske 128 kao i proljeće u Europi. Jedina žal ostaje za ispadnjem iz kupa u četvrtfinalu.




 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Jedina mrlja tijekom slavlja ostaje ponašanje policije. Ponovno su organi reda i mira služili se pendrecima i nasiljem iako za to nije bilo potrebno. Navijači Dinama ušli su u teren te slavili s igračima, ali policiji je to smetalo. Postavlja se pitanje, zašto cijeli stadion u Stugarttu uleti u teren nakon što njihov klub ostane u prvoj ligi i sve prođe bez policijskog maltertiranja, a kod nas odmah krenu letjeti pendreci?

Autor:Dnevno.hr/I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.