Facebook

(VIDEO) DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO! Jeste li vidjeli što se dogodilo u pulskoj Areni dok su igrali Vatreni

Autor: Bruno Herljević

Legendarna momčad Bayerna iz 1990. pobjednik je revijalnog malonogometnog turnira koji je u ponedjeljak navečer odigran u jedinstvenom ambijentu pulske Arene pred oko tri tisuće gledatelja.

Bavarci su u finalnom susretu pobijedili momčad “brončanih vatrenih” iz 1998. godine rezultatom 3:2, a za ovu je prigodu hrvatsku vrstu vodio legendarni hrvatski nogometni djelatnik i dužnosnik te dugogodišnji tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, dok su nastupili Mrmić, Vugrinec, Kozniku, Neretljak, Vranješ, Šerić i Vukojević. Susret za treće mjesto između Bayerna iz 2000. godine te hrvatske reprezentacije koju je vodio Zlatko Kranjčar završen je bez pobjednika 5:5. Za “vatrene” su među ostalim nastupili Pletikosa, Cvitanović, Klasnić, Šimić, Šimunić i drugi.

Mnogima je promaklo, ali utakmicu je popratila i vojska navijača koja je imala podosta ružnih poruka na račun HNS-a, Šukera i društva.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.