Foto:Screenshot/YouTube

(VIDEO) BURNO U PARIZU: Messi ljut kao ris, a evo i zbog čega!

Autor: J.Č

Paris Saint-Germain nastavio je stopostotni niz u domaćem prvenstvu. Parižani su preokretom slavili protiv Olympique Lyona. Iako je Mauro Icardi postigao pobjedonosni pogodak u zadnjim trenucima utakmice, u centru zbivanja bio je njegov sunarodnjak, Lionel Messi.

Ovaj put to nije bilo zbog pogotka, driblinga, asistencije, već zbog ljutite reakcije nakon što ga je Mauricio Pochettino izvadio iz igre u 76. minuti.

Messi nije skrivao nezadovoljstvo čak i na klupi. Konstantno je grimasama iskazivao frustraciju, bez obzira na kamere i mobilne uređaje koji su ga snimali. Argentincu očito nije bilo jasno zašto je baš on morao napustiti igru iako njegova momčad lovi pobjedu.




Video ovog događaja možete pogledati – OVDJE.

Podsjetimo, Messi je u ovom prijelaznom roku stigao u momčad iz Pariza bez odštete. Do sada je odigrao tri utakmice, dvije u Ligue 1 te jednu u Ligi prvaka. Suprotno očekivanjima, šesterostruki osvajač Zlatne lopte sporije je krenuo u svoju parišku karijeru. Naime, još uvijek nije postigao pogodak niti upisao asistenciju.

 




Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.