Foto:Guliverimage

(VIDEO) BIVŠI SUIGRAČ ‘ODVALIO’ RONALDA! Zabijao u spektaklu s Messijem, a onda ovaj udarac

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Cristiano Ronaldo je nedugo po dolasku u saudijski Al-Nassr zaigrao u pravoj prijateljskoj ‘poslastici’, u susretu s PSG-om u kojem je zaigrao u kombiniranoj momčadi svojeg novog kluba i Al-Hilala, jednog od saudijskih rivala. Parižani su u efikasnom dvoboju slavili s 5:4.

Ronaldo je pokazao dio svoje igračke ‘magije’ s dva zabijena gola u rezultatski napetom prvom poluvremenu, okončanom s 2:2. U 34. minuti bio je strijelac iz penala, a u sudačkoj nadoknadi u drugom dijelu upisao se na semafor i iz igre, s dva trenutka koja su mu bila puno ljepša od onog iz 33. minute.

Nakon što je išao prema golu poslije centaršuta, Ronalda je ‘odvalio’ njegov bivši suigrač, kostarikanski golman Keylor Navas, s kojim je slavni Portugalac bio u istoj svlačionici u Real Madridu u razdoblju od 2014. do ’18.

Navas je od 2019. u PSG-u, a u novom susretu s Ronaldom dočekao ga je bez milosti u izlasku sa svojih vrata.




Ronaldo je zabio dva puta, a jedan od strijelaca u prvom poluvremenu bio je i Lionel Messi, koji je u trećoj minuti zabio prvi gol na utakmici.

Nakon četiri gola u prvom poluvremenu, u nastavku je također bilo efikasno. Završeno je s 5:4 u PSG-ovu korist, s odlukom u posljednjih pola sata zaslugom Kyliana Mbappea iz penala i Huga Ekitikea na asistenciju Ismaela Gharbija u odlasku do 5:3.

Ronaldo je igrao do 61. minute, s izlaskom nakon što je PSG poveo s 4:3. Minutu nakon toga svoj je nastup završio Messi, a tada su zamijenjeni i Mbappe i Neymar.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.