Foto:facebookhooligansczscreenshot

(VIDEO) BBB NAPRAVILI SAČEKUŠU TORCIDI! Letjele su šake ispred stadiona u Kranjčevićevoj

Autor: G.I.Š.

Kada Hajduk gostuje u Zagrebu, osim kada igra protiv Dinama, Torcida svaki puta napravi “domaćinsku” atmosferu za Bile, a tako je bilo i ovaj put kada su se jučer sastali Lokomotiva i Hajduk 3:3, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Ipak isto tako svaki put kada Torcida pohodi neko od gostovanja u glavnom gradu Hrvatske, navijači Dinama, BBB, dočekaju suparnike iz Splita negdje u gradu, a onda najčešće nastane pravi kaos.

Tako je bilo jučer i u Tratinskoj ulici gdje su se sukobile dvije navijačke skupine, u kojem je sudjelovalo dvadesetak ultrasa, koji su u tren oka napravili strku i kaos dok nisu zaračene strane pobjegle od policije.

Ide murija

U video koji je snimljen za vrijeme kratkog ali intenzivnog sukoba, mogu se vidjeti navijači u žaru borbe, a ono što pretpostavlja je kako su Boysi lijevo na snimci a Torcida desno.

No nakon 30-ak sekundi šaketanja, čulo se “Ide murija” i ekipa se razbježala svako u svom smjeru.




 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.