Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

‘VI HRVATI NISTE NIKAD ZADOVOLJNI’; Evo što je izjavio slovenski trener uoči utakmice s Hrvatskom

Autor: J.Č

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom u Bratislavi nastavila je dobar niz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Sutra Hrvatsku čeka težak zadatak, a to je utakmica protiv reprezentacije Slovenije na Poljudu.

Pred novinare su izašli slovenski izbornik Matjaž Kek i vratar Jan Oblak.

“Znamo tko je favorit, u sportskom duhu je očekivati dobar rezuzltat, sigurno se nećemo lako predati. Moramo biti hrabri i koncentrirani. Vjerujem u naše dečke i vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu”, izjavio je Kek.

FOTO: YouTube

“Vi Hrvati nikada niste zadovoljni, kolega Dalić je napravio tihu smjenu, a još ni Modrić ne može igrati. Ne bih puno o Hrvatskoj, radije ću pričati o Sloveniji”, nastavlja bivši trener Rijeke.

Uz Modrića, Ante Budimir također neće nastupiti, a Kek je na to rekao:

“Luku je teško zamijeniti, zato cijela momčad treba igrati za njega. Što se tiče napadača, ne bih rekao da nemate špicu. Neke sam čak i osobno trenirao, tu su Antonio Mirko Čolak, Andrej KramarićMarko Livaja…Mogao bih tako do sutra. Sve je to kvaliteta, ali i mi ju imamo. I neka naša imena nešto znače u Europi. Ovo je prije svega dvoboj ‘susjeda’ i ako će biti tenzija, neka one budu sportske. Želim pravu utakmicu na Poljudu, pred ovakvom publikom. Igramo za svoju himnu, za grb, za Sloveniju i dat ćemo sve od sebe.”




 

 

 




 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.