Foto: Matija Habljak/PIXSELL

VELIKO IZNENAĐENJE ZA DINAMO! Potres kod suparnika pred odlučujuću europsku utakmicu

Autor: G.I.Š.

Davno je parafrazirana izreka kako je “trenerski kruh posao s osam kora”, a ono što najviše određuje dugovječnost na klupi, osim ako niste Ferguson ili Wenger, naravno su rezultati, i ako izostanu smiješi vam se otkaz nebitno o prijašnjim zaslugama.

To je najbolje na svojoj koži nedavno osjetio, ne tako davno slavljeni pobjednik protiv Tottenhama Damir Krznar, koji je nakon serije loših rezultata Dinama dao ostavku, a slično se danas dogodilo i u suparniku “Modrih” u Europa ligi Genku.

Kako javljaju mediji Belgijski prvoligaš Genk smijenio je trenera Johna van den Broma nakon loših rezultata u prvenstvu i kupu, a sve u smiraj utakmice s Rapidom, u kojoj mogu pobjedom pretendirati na drugo mjesto i nastavak natjecanja u Europa ligi i na proljeće, uz Dinamov poraz protiv West Hama.

Nesrazmjer ambicija i rezultata

“Uprava kluba donijela je takvu odluku s obzirom na to da rezultati ne odgovaraju kvaliteti naših igrača i ambicija”, navodi se u priopćenju kluba.

Genk je trenutno osmi u belgijskom prvenstvu s 15 bodova manje od prvoplasiranog Union SG-a i nije ostvario pobjedu u zadnje četiri utakmice u ligi. U Europskoj ligi Genk je treći u skupini H s pet bodova, dva manje od drugoplasiranog Dinama i osam manje od vodećeg West Hama. U zadnjoj utakmici u skupini Genk kod kuće dočekuje posljednji Rapid.

Kako navode iz kluba, momčad će do daljnjeg voditi pomoćni trener Glen Riddersholm dok uprava ne nađe novog trenera.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.