Foto: HNK Vukovar 1991 - službena stranica

‘VELIKO HVALA NAŠIM PRIJATELJIMA’ Kakav potez u Vukovaru, pogledajte posebnu čestitku

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Vukovar će dolazećeg vikenda, u subotu, ugostiti hrvatsku drugoligašku utakmicu, s nastupom Vukovara 1991 kod kuće protiv Jaruna na stadionu u Borovu Naselju, a uoči tog susreta, klub je na Facebooku objavio prekrasnu sliku i opis što se dogodilo poslije ogleda s Vuteks Slogom, gradskim rivalom s kojim su odnosi prijateljski.

Prijateljstvo koje vlada između dva kluba odrazilo se i u sjajnom potezu Vuteks Sloge, s objavom Vukovara 1991 da je na poklon stigao digitalni semafor koji će se naći na stadionu u Borovu Naselju uoči drugoligaškog početka.

‘Ostali smo dužni zahvalu Vuteks Slogi. Uoči prošlotjednog četvrtfinala Kupa NS Vukovar, u kojem smo 2:0 pobijedili kod gradskog rivala, dobili smo vrlo vrijedan poklon kao čestitku za plasman u Prvu ligu’, objavio je Vukovar 1991 na svojoj stranici na Facebooku, spominjući plasman u Prvu nogometnu ligu, kako se od ove sezone zove drugi rang natjecanja u hrvatskom klupskom nogometu.

Semafor ‘u akciji’ u subotu

Digitalni semafor za Vukovar 1991 bit će aktiviran već u subotnjoj domaćoj utakmici protiv Jaruna. ‘Veliko hvala NK Vuteks-Sloga Vukovar na hvale vrijednoj gesti. Ovim im putem želimo puno uspjeha u novoj sezoni’, dodao je vukovarski drugoligaš u svojoj objavi, približavajući i kako izgleda poklon koji je stigao.

 

Uspjeh ostvaren nedavno

Vukovar 1991 je nastup u drugoligaškom društvu ostvario pobjedom nad Mladosti iz Ždralova u doigravanju u trećeligaškoj konkurenciji, s pobjedom s 2:0 u Bjelovaru, kako smo približili nedavno.

Na početku ovosezonskog puta u drugoligaškim vodama, vukovarski klub je u gostima odigrao bez golova protiv Dubrave, a u subotu slijedi drugo kolo i domaći nastup protiv Jaruna – s novitetom koji je došao kao poklon od sportskih prijatelja.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.