Izvor: Screenshot/YouTube

VELIKI SKANDAL! 12 NOGOMETAŠA ORGIJALO NA STADIONU CIJELU NOĆ! Sakrili su telefone, ali jedna stvar ih je odala!

Autor: F.F

Veliki skandal zatresao je norveški klub. Nogometaši Branna htjeli su organizirati dobrodošlicu novim igračima, a nakon nekoliko čaša alkohola, sve je eskaliralo.

Nakon večere na kojoj su bili, pozvali su četiri djevojke te cijelu noć proveli na stadionu. Da stvar bude gora, napravili su to uoči važne utakmice u borbi za ostanak u ligi.

I mislili su da su pametni, sve su odradili u tajnosti, no jednu stvar su zaboravili…

Ugasili mobitele

Nogometaši su pogasili svoje mobitele te su mislili kako će ih to izvući od problema i kako nitko neće saznati za njihove noćne akcije. No, jednu stvar su zaboravili…Stadion ima kamere te ih je nadzorni sustav snimio u akciji.

Norveški portal BT prenosi kako se na kamerama vidi sve, od njihovih odnosa do trčanja golih nogometaša po stadionu. Sve se saznalo i sada igrače Branna čekaju teške kazne. Klub ih je čak htio sve suspendirati, ali s obzirom da ih je previše nisu to u mogućnosti napraviti.

Rekao je to i sportski direktor kluba, ali je također potvrdio da ih čeka teška kazna.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.