Foto: (AP Photo/Luca Bruno)/Guliverimage

VELIKA TUGA U RIMU NA TRIBINAMA: Oprostili se od Mihajlovića uz suze i pljesak

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Siniša Mihajlović preminuo je prošli mjesec, a nogometni svijet se opraštao od njega nekoliko dana. Velika nogometna legenda najveći utjecaj ostavio je u Italiji.

Pred sam početak utakmice Rome i Bologne cijeli stadion ustao i dugim aplauzom odao počast legendarnom srpskom nogometašu i treneru koji je u Italiji najveći trag ostavio u Laziu.

Iako je igrao i za Romu i za Lazio navijači oba kluba su ga voljeli. On je u trenerskoj karijeri u dva navrata vodio Bolognu i upravo je taj klub bio zadnji koji je trenirao.

Lijepa počast

Sampandoria je slavila protiv Sassuola koji je bio veliki favorit. Momčad Dejana Stankovića upisala je pobjedu od 2:1, a Stanković se prekrstio pogledao u nebo i pobjedu posvetio svom prijatelju.

 

Mihajlović je preminuo u prosincu 022. godine poslije duge i teške borbe sa leukemijom, koju je dva puta uspio pobijediti. Pokopan je u Rimu, a na sprovodu su bili i njegova dva bivša suigrača Zvone Boban i Robert Prosinečki.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.