Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

VELIKA NADA HAJDUKA PRED NOVIM IZAZOVOM! Raskinuo ugovor i izabrao jednu neočekivanu destinaciju

Autor: G.I.Š.

Jedan od “Bilih tića” koji su rano napustili Hajduk i uputili se u “bijeli svijet” je mladi 24-godišnji vratar Karlo Letica koji je 2018. napustio Split i otišao u Belgiju.

Letica je tada dobro napunio blagajnu Hajduka koji je inkasirao 3 milijuna eura od Club Bruggea na transferu perspektivnog golmana.

Nažalost Karlo se nije uspio nametnuti u novom klubu te je dvije godine proveo na posudbama u Serie A, gdje je branio za SPAL i Sampdoriju, ali i tamo je ukupno skupio 11 nastupa u dvije godine.

Slobodan igrač

Kako očito u Club Bruggeu nisu računali na Leticu ove sezone, igrač i klub su sporazumno raskinuli ugovor, te je Omišanin postao slobodan igrač.

Karlo je sada potpisao ugovor s rumunjskim Clujom do 2024. godine, ali za razliku od do sada, Letica će se u novom klubu boriti za naslov prvaka pošto je Cluj trenutno prvi na tablici.

Inače,Karlo Letica je prije nego što je potpisao za Club Brugges bio na radaru velikog Reala iz Madrida koji je bio zainteresiran za njegove usluge.







 

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.