Foto: Marko Mrkonjic/CROPIX

VELIKA KRIZA IGRE I REZULTATA U OSIJEKU: ‘Dok tako predsjednik misli, ja sam trener Osijeka’

Autor: Dnevno.hr GIŠ

Još jednu gorku pilulu unutar par dana popili su navijač Osijeka, koji su u Puli opet vidjeli bijelo-plave kakave ne pamtimo iz protekle sezone, kada su bili u utrci za naslov skoro do samog kraja.

No pad Osijeka se mogao primijetiti i na kraju prošle sezone, kada je Bjelica pred kraj odustao od borbe za naslov te je, kako je sam priznao, u jednom trenutku imao ‘burn out’.

Ljubitelji Osijeka nadali su se kako će taj loš završetak protekle sezone biti zaboravljen, ali Bjelica i njegove trupe svakom utakmicom sve više tonu u krizu iz koje se ne vidi izlaz.

Ostanak na klupi

Iako je Kohorta okrenula leđa Bjelici nakon ispadanja iz Europe i remija protiv Slaven Belupa, pljuska protiv Istre u sudačkoj nadoknadi još će više zahladiti odnose na relaciji Bjelica navijači.

No sam Bjelica nema namjeru odlaziti s klupe kluba s Drave, a i nakon Istre je naglasio kako ima potporu predsjednika i da će ostati koliko ga on bude želio.




“Ne razmišljam o ostavci. Spreman sam razgovarati s predsjednikom kao što smo već razgovarali i kada je on izrazio želju da ostanem na klupi. Dok tako predsjednik misli, ja sam trener Osijeka”, rekao je Bjelica nakon poraza od Istre što se tiče njegovog statusa u klubu.

“Igrači imaju blokadu u glavi, teško igramo, teško zabijamo, mučimo se. Ne mogu reći da igrači nisu htjeli. Borili su se, onemogućili protivnika u nekim stvarima u kojima je Istra dobra, ali primili smo gol iz jedne situacije kontre, polukontre”, kratko je Bjelica rezimirao novi gubitak bodova.

Za sada je odnos Bjelica, klupsko vodstvo još na dobroj razini, ali pitanje je mogu li se odnosi u Osijeku popraviti ili možemo očekivati prekid suradnje nakon sloma na početku sezone.

Autor:Dnevno.hr GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.