Foto:REUTERS/Massimo Pinca/Guliverimage

VELIKA KAZNA ZA JUVENTUS! Mogu se pozdraviti sa prvenstvom, a kažnjeni i Agnelli i Nedved

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Juventus dočekala jako teška vijest za njihove ambicije u Serie A ove godine, kada ih je u petak Federalni žalbeni sud Italije kaznio s oduzimanjem 15 bodova u tekućem prvenstvu.

Podsjetimo, Juventus se opet uvalio u probleme oko transfera igrača i njihovih ugovora, zbog toga su ostavke dali predsjednik Agnelli, dopredsjednik Nedved, koji su isto bili obuhvaćeni ovim postupkom.

Tako su kazne dobila četvorica bivših funkcionera kluba, s kojima su svi udaljeni od nogometa na neko dulje vrijeme.

Velike kazne




Dvije i pol godine suspenzije iz nogometa dobio je Fabio Paratici, bivši sportski direktor kluba, dvije godine dobio je Andrea Agnelli, bivši predsjednik kluba, isto koliko i Maurizio Arrivabene, sadašnji direktor Tottenhama, a prije Juventusa.

Kažnjeni su još i Federico Cherubini, bivši direktor nogometa u klubu sa 16 mjeseci zabrane te legenda Juventusa i bivši dopredsjednik kluba Pavel Nedved, koji je dobio osam mjeseci zabrane obavljanja bilo kakvih funkcija u nogometu.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.