Večeras se nastavlja Liga prvaka: Evo gdje možete pratiti sudar Šime Vrsaljka i Dejana Lovrena

Autor: Dnevno

Nakon sinoćnjih uspjeha Atalante i Leipziga koji su prvi četvrtfinalisti Lige prvaka, natjecanje se nastavlja večeras i to sudarima Liverpoola i Atletico Madrida te PSG-a i Borussije Dortmund.

Oba susreta se igraju u 21 sat, no duel PSG-a i Borussije u Parizu će se igrati bez publike, a razlog je epidemija koronavirusa zbog koje su zabranjena sva masovnija okupljanja.

Liverpool će, nošen svojim Anfieldom, hvatati gol zaostatka iz prvog susreta u Madridu (0-1). Kloppove trupe neće imati nimalo lak zadatak protiv ratnika Diega Simeona. Atletico ne briljira u prvenstvu gdje drži šesto mjesto, no u jednoj utakmici sposoban se suprotstaviti svima pa tako i aktualnom prvaku Europe.

Atletico se u prvoj utakmici, nakon brzog vodstva, branio svim snagama, a sličan nas scenarij čeka i večeras. Biti će vrlo zanimljivo vidjeti kako je Simeone pripremio svoju momčad na nevjerojatan napadački presing i energiju koju Liverpoolu daju njegovi navijači.

Diego Simeone neće računati na Povedu, a Šime Vrsaljko bi mogao zaigrati od prve minute. S druge strane, Klopp je ostao bez prvog golmana Alissona, a nema niti Shaqirija i Clynea, dok će Dejan Lovren susret vjerojatno početi na klupi.

Ništa manje atraktivna utakmica čeka nas u Parizu gdje PSG također lovi zaostatak od jednog gola, no barem ima gol u gostima (1-2). Veliki hendikep za Parižane je taj što će biti bez Kyliana Mbappea koji se razbolio. Postojale su sumnje da je zaražen koronavirusom, ali ubrzo je sve demantirano.

Obje momčadi igraju napadački, otvoreno i atraktivno tako da se možemo nadati “kiši golova”. Borussia u posljednje vrijeme igra odlično,a u prvenstvu zaostaju samo četiri boda za Bayernom. Njihova velika uzdanica je mladi napadač Erling Braut Haaland koji je u zadnjih 10 utakmica zabio 12 golova. S druge strane, PSG ponovo suvereno gazi kroz prvenstvo dok im je trofej Lige prvaka i dalje neostvareni san u koji su već “ulupane” milijarde eura.




PSG na raspolaganju neće imati Verrattija, Dagbu, Mbappea, Herreru, Meuniera, a upitan je i Thiago Silva, dok Borussiji nedostaju Marco Reus i Thomas Delaney.

Susret Liverpoola i Atletico Madrida možete pratiti na HRT2 i internet platformi HRTi, dok duel PSG-a i Borussije prenosi Planet sport.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.