CROPIX

VEĆ SMO ZABORAVILI DA JE U HAJDUKU: Za derbi s Dinamom vraća se zaboravljeni as

Autor: Dnevno.hr/I.L

Ovog vikenda čeka nas zadnje kolo nikad luđe HNL sezone. Šećer na kraju igrat će se na Maksimiru gdje nas čeka najveći hrvatski derbi. Bez posebnog rezultatskog značaja s obzirom da je Dinamo osigurao naslov.

Radi se o najvećem derbiju, stoga motiva neće nedostajati, a treba uzeti i u obzir da Dinamo ove godine nije dobio Hajduk pa bi slavlje na rasprodanom Maksimiru za Plave bio savršen kraj teške sezone.

Hajduk za derbi sprema jednog zaboravljenog ‘jokera’. Riječ je o Nigerijcu Samuelu Eduoku koji se vraća nakon osam mjeseci stanke zbog ozljede i operacije koljena.

Žrtvovao se za Hajduk

U želji da ostane u klubu Nigerijac je prihvatio smanjenje plaće za 60 posto kako bi ostao u gradu pod Marjanom. Sezonu ranije bio je na posudbi u Turskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SamuelEduokofficial (@samueleduokofficial)




Za Hajduk je do sada skupio 36 nastupa i postigao 12 golova, a posljednji je bio u kolovozu na početku sezone protiv Šibenika.




Autor:Dnevno.hr/I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.