VATRENI SE VRATILI, DALIĆ OPET PO SVOME: ‘Ne želim to komentirati, zar je bitno tko je na kraju kriv za poraz?’

Autor: Dnevno.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija je u rano popodne sletjela na zagrebački aerodrom, odakle se vratila iz mađarskog glavnog grada. Nakon leta od otprilike sat vremena pred novinarima se u zračnoj luci ukazao Zlatko Dalić. Izbornik je i ovoga puta bio “prvi na udaru” medija koji su htjeli da on još nešto kaže o sinoćnjem porazu. Završilo je 2:1 za domaćina na Groupama Areni, a izbornik nije bio previše od riječi ni pred TV-kamerama, niti na press-konferenciji.

”Puno smo golova iz prekida primili, to nije normalno, mi smo iz njihove sretne reakcije primili gol. Ali događa se to, nema brige. Moramo se dići, u ovoj situaciji moramo glave gore i idemo dalje. Zahvala navijačima koji su nas jako dobro podržali, i to igračima mora biti jedan motiv. Težak je poraz, ali nije nam prvi put da nam se ovo događa”, rekao je Dalić, pa je nastavio:

”Jedan poraz nas neće pokolebati. Ni mene niti igrače. Zahvala navijačima koji su nas bodrili. Ništa, jedan poraz, nije tragedija. Idemo dalje”, rekao je Dalić, pa je nastavio:

“Nema lakog protivnika. Pogotovo nama gdje nas svaka reprezentacija sad želi dobiti jer smo viceprvaci svijeta. Ako u svaku utakmicu nećemo ući pravi, uvijek će biti ovako”.

U principu, Dalić nije rekao ništa novo, odnosno rečeno je sve ono što se već znalo. Pitali su ga okupljeni novinari i o vratarskom mjestu, odnosno o izvedbi Lovre Kalinića.

”Ne želim reći tko je kriv niti smatram da je dobro prokazivati krivca. Je li to bio Lovre Kalinić ili Luka Modrić, nije bitno. Krivi smo svi, pa i ja. Izgubila je reprezentacija. Primili smo dva gola, ali ne znam je li Kalinić mogao bolje, ne želim to komentirati. Mislili smo da će dobro braniti, to je bila moja odluka i ja stojim iza nje”, zaključio je Dalić.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.