Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

VATRENI SE DOPISUJE SA SRPSKIM IGRAČIMA: ‘Vjerujem Radonjiću kad mi kaže da je tako bilo!’

Autor: Dnevno GIŠ

Mediji u susjedstvu pomno prate događaje u našoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Katru, a veliku pozornost privukao je i Nikola Vlašić, koji je u njegovom Torinu suigrač trojici reprezentativaca Srbije.

Naravno glavna tema je bila utakmica Hrvatske i Belgije o kojoj je Vlašić izjavio:

“Bili smo dobri, imali smo šansi, ali nismo postigli gol. Poslije se uvukla nervoza, znali smo da je 0:0 dovoljno, imali su neke šanse, ali na ovakvim takmičenjima ponekad treba imati i sreće”, rekao je Nikola i dodao:

“S obzirom na to da smo vicešampioni i kakve smo rezultate imali, bila je ovo zeznuta grupa. Maroko ima nezgodne igrače i Kanada, prošli smo, htjeli smo biti prvi, ali smo na kraju bili drugi”.

Vjerujem suigraču

Nikola Vlašić karijeru je nastavio u Torinu gdje je na posudbi iz West Hama i tamo pruža odlične partije, a svlačionicu dijeli i s tri suigrača iz Srbije i o kojima ima samo riječi hvale:

“Ja imam tri suigrača u klubu, Sašu Lukića, Vanju Milinković-Savića i Nemanju Radonjića. To su moji jako dobri prijatelji, družimo se i izvan kluba i u klubu. Želim im svu sreću”, rekao je Nikola i otkrio:




“Čujem se stalno s njima, dopisujem se s Radonjićem, kaže da je super atmosfera i da očekuju pobjedu. Ja njemu vjerujem”, istaknuo je Vlašić.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.