Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

VATRENI RIJEŠAVA PITANJE KOJE SVE ZANIMA! Sve je izglednije u kojem će velikanu nastaviti karijeru, bit će jedan od najplaćenijih!

Autor: F.F

O budućnosti hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića već se dugo razglaba. Ugovor s Interom istječe mu na kraju sezone, a u redu stoji niz klubova koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima.

Kao zainteresirani spominjali su se velikani europskog nogometa; PSG, Manchester United, Chelsea i Tottenham, a čini se da je u međuvremenu Vatreni riješio pitanje svoje budućnosti.

Brozović posljednjih šest godina nastupa za Inter iz Milana za koji je skupio 251 nastup uz 25 pogodaka i 34 asistencije.

Stiže i tata Broz

Kako prenosi talijanski Tuttosport, njegov otac koji mu je ujedno i menadžer, stigao je u Milano u društvu odvjetnika, a sve kako bi dogovorio nastavak suradnje s Interom. Talijani također javljaju kako Broz želi četverogodišnji ugovor s plaćom u rasponu od šest do šest i pol milijuna eura godišnje.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic)





Isti izvor piše kako je Brozović iznimno sretan u Milanu te kako je zbog povezanosti s gradom spreman ostati u Interu. Ako ne dođe do dogovora za nastavak suradnje, Brozović bi Inter mogao napustiti u ljeto 2022. godine i to bez odštete.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.