Photo: Igor Kralj/PIXSELL

VATRENI PROGOVORIO O ODNOSU S DALIĆEM: ‘To me zaboljelo, mogao mi je barem reći razloge’

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski nogometaš Mario Pašalić razgovarao je za uglednu talijansku Gazzettu dello Sport i otkrio je mnoge zanimljive detalje iz svoje karijere. Otkrio je zašo mu je propao ostanak u Milanu, u kojem je sjajno igrao, a govorio je i o Daliću.

“Odlučio sam ostati u Milanu nakon što smo osvojili Kup. To mi je jedini trofej uz Hrvatski kup. Međutim, klub je promijenio vlasnike pa se i moja sudbina isto tako promijenila. Hodao sam u to vrijeme hodnicima stadiona i kampom i mislio ‘šteta, ovo je mogao biti pravi klub za mene, barem za još jednu veliku sezonu’. Igrao sam za previše klubova i naravno da je teško kad si uvijek na posudbama”, ispričao se Pašalić.

Kazao je kako bi volio naći klub u kojem bi se mogao skrasiti. “Volio bih pronaći kub u kojem bih mogao ostati dvije ili tri sezone. Tako bih mogao najbolje mogao spoznati koje su moje mogućnosti. Ako se to ne dogodi u Chelseaju, nadam se da će u Atalanti”, rekao je veznjak.

Otkrio je što je naučio u Milanu, protiv kojega će zaigrati u dresu Atalante i kaže neće ih štedjeti…

“Tamo sam shvatio što znači pritisak igranja na velikom stadionu, a u klubu su me naučili kako biti bolja osoba i igrač. Žao mi je Rossonera, ali ova utakmica nam je prevažna. U nogometu nema zahvalnosti, a to znam bolje od većine”, rekao je Pašalić.

Potom je otkrio kako se osjećao kada je vidio da ga Dalić neće voditi u Rusiju na SP.

“Lagao bih kada ne bih rekao da me to nije boljelo. Izbornik je donio odluku i na kraju je bio u pravu, ali mogao mi je barem pojasniti razloge zbog kojih me izostavio”, rekao je Pašalić.




Na koncu je rekao kako postoji šansa da opet zaigra za Chelsea, svoj matični klub koji ga svake sezone šalje na posudbu u drugu momčad.

“Nije mi žao što sam otišao jer što bih imao od toga da sjedim na klupi? Trenutno ne pripadam Chelseaju niti bilo kojem drugom vrhunskom klubu jer još uvijek trebam shvatiti jesam li dovoljno dobar. A to ne mogu ako ne igram redovno dvije ili tri godine. Možda se vratim u Chelsea, a možda se pokaže da je Atalanta veliki klub. Kako god, ne želim donijeti pogrešnu odluku”, rekao je bivši igrač Hajduka.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.