Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

VATRENI OTKRIO ŠTO SE DOGODILO: Ozljeda je sve zabrinula, evo kako stoje stvari

Autor: I.K.

Hrvatska reprezentacija će se za osam dana okupiti uoči završnih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a uoči susreta na Malti i protiv Rusije na Poljudu, izborniku Zlatku Daliću glavobolju donose ozljede.

Glavni problem predstavlja situacija s Mateom Kovačićem, koji mora pauzirati zbog zadnje lože, dok je ligaški vikend donio izostanak Josipa Brekala iz momčadi Torina u talijanskom prvenstvu, što je bila nova zabrinjavajuća vijest uoči ključnih utakmica u borbi za SP. Ipak, čini se da ozljeda Brekala nije teža.

Torinov igrač trebao bi biti na okupljanju koje će se dogoditi 8. studenog u Zagrebu.

Brekalo nije zabrinut

Brekalo je svoju situaciju približio za Sportske novosti, otkrivajući da je jučerašnju Torinovu pobjedu s 3:0 protiv Sampdorije u Serie A propustio iz opreza.

Kako je hrvatski reprezentativac otkrio, Torinov hrvatski trener Ivan Jurić morao ga je poštedjeti nastupa zbog grčeva u listu tijekom zagrijavanja za ogled sa Sampdorijom. Zbog toga nije igrao iz opreza, ali očekuje se brzi oporavak.

Idućeg vikenda nova utakmica

Brekalo bi se mogao vratiti u momčad već idućeg vikenda, dolazeće subote, kada će Torino u 12. kolu talijanskog prvenstva igrati gostujuću utakmicu protiv Spezije.

Nakon što se Hrvatska okupi za osam dana, prvi izazov bit će gostovanje na Malti koje je na rasporedu 11. studenog, a zatim slijedi utakmica protiv Rusije 14. studenog u Splitu, na Poljudu. Hrvatska bi s dvije pobjede osigurala prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini i otišla bi na SP.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.