Foto: Damir Krajac/CROPIX

VATRENI NAPOKON ZAIGRAO, I TO KAKO: Ovo je odlična vijest za Dalića

Autor: Dnevno GIŠ

Od kada je došao u Italiju Nikola Moro nije imao zapaženu minutažu u Bologni, pogotovo od kada je klupu napustio Siniša Mihajlović pa je bivši igrač iz Dinama Moskve i Zagreb minutažu dobivao na kapaljku.

No Moro je napokon dočekao svojih pet minuta kod Thiaga Motte u kupu i odlično je iskoristio šansu te je bio jedan od najboljih pojedinaca Bologne na terenu.

Bologna je igrala u Talijanskom kupu protiv Cagliarija, a Nikola je odigrao cijelu utakmicu i pokazao ono zbog čega ga je Mihajlović želio u Italiji.

Odlična utakmica

Bologna je pobijedila autogolom Adama Oberta u 69. minuti 1:0, a povremeni Vatreni bio je odlično raspoložen i u 90. minuta ostvario 107 dodira s loptom, uz 84 posto točnosti dodavanja.

Moro je zabilježio tri ključna dodavanja i podijelio čak 15 točnih dugih lopti iz 22 pokušaja, a odličan je bio i u obrambenim zadatcima te je imao pet od šest osvojenih duela, šest oduzimanja lopte, tri presijecanja i isto toliko startova.

Nikola Moro je jedan od igrača koji su zamišljeni kao zamjena za Marcela Brozovića na poziciji defenzivnog veznog i sigurno nas, a i Dalića, veseli dobra igra Mora, za kojeg se nadamo kako će nakon ove utakmice uhvatiti kontinuitet igara u Bologni.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.