REUTERS/Carl Recine/Guliver Image

VATRENI NA METI TALIJANSKOG VELIKANA! U velikom poslu spominju se Srbin i Švicarac

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Iako mu je jedan od najdražih igrača i s njim je pričao o tome kako spasiti sezonu Graham Potter i Chelsea imat će tešku zadaću zadržati Matea Kovačića u Londonu.

Naime, interes za sjajnog veznjaka hrvatske reprezentacije i Chelsea pokazao je Juventus, koji će pokušati dovesti Kovačića u ‘staru damu’ u nastojanju da pojačaju srednji red.

Kovačiću ugovor istječe u ljeto 2024. godine i u Juventusu se nadaju kako bi mogli privoljeti Matea na povratak u Serie A.




Povratak u Italiju

Kao jednu od karti koju namjeravaju odigrati iz Juventusa je i ona Švicarca Denisa Zakarije, koji je na posudbi u Chelseaju iz Juventusa, a Potter bi ga želio zadržati među ‘bluesima’ i sljedeće sezone.

Uz to želja Chelsea je i Dušan Vlahović koji bi isto mogao biti uključen u transfer Matea Kovačića u Juventus.




Mateo Kovačić po Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, što je duplo više od Zakarije pa će teško Chelsea pristati na razmjenu igrača, ali ako se u matematiku doda i Dušan Vlahović sve je moguće.

Kovačić je u Chelsea došao iz Reala u transferu od 45 milijuna eura 2019. godine, a prije toga je igrao za Inter pa mu povratak u Serie A vjerojatno ne bi predstavljao neku veliki problem.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.