Foto: Boris Kovacev/CROPIX

VATRENI KOD HRVATA ŽELI SPASITI KARIJERU: Može li uhvatiti formu za Katar?

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Samo godinu dana nakon što je predstavljen u West Hamu kao veliko pojačanje, Nikola Vlašića otišao je u Torinu u nadi da će vratiti formu i biti među sretnim putnicima za Katar.

Vlašić u Torino stiže kod Ivana Jurića. Hrvatski je stručnjak prošle godine u svojim redovima imao Pjacu i Brekala, a baš je Brekalo imao odlične nastupe i vratio formu. Isto se nada i nekadašnji kapetan Hajduka.

Bude li u pravoj formi Vlašić bi za Torino mogao biti veliko pojačanje. Klub je ovog ljeta ostao bez važnih igrača kao što su ikona kluba Belloti te Bremer i Brekalo. Zbog takvih odluka uprave Ivan Jurić je upao u veliku svađu s direktorom, ali se situacija smirila.

Ponovno posudba

West Ham je za Vlašića platio 30 milijuna eura CSKA Moskvi, ali Vlašićev drugi dolazak u Englesku ponovno se pokazao kao loš potez. Prvi put je došao iz Hajduka u Everton gdje se nije dokazao. Eksplodirao je zato na posudbi u CSKA Moskvi koja ga kupuje. Eksploziji se nada i sada.

 

Žele li kupiti Vlašića Torino bi ga trebao platiti 15 milijuna eura. Vlašić je za West Ham skupio 31 nastup i upisao 1 gol uz 2 asistencije. Za Vatrene je debitirao 2017. , a do sad je odigrao 39 utakmica i zabio 9 golova.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.