Foto: Igor Kralj/PIXSELL

VATRENI DVOJAC DO GOSTUJUĆEG BODA: Turci bez Vide pali u Nizozemskoj

Autor: I.K.

Inter je došao do prvog ovosezonskog boda u Ligi prvaka. Nakon domaćeg poraza od Reala na startu natjecanja u skupini D, milanski klub je u drugom kolu u Ukrajini odigrao 0:0 protiv Šahtara.

Susret u Kijevu donio je i nastupe dvojice hrvatskih reprezentativaca. Marcelo Brozović počeo je utakmicu i igrao je do 55. minute, a Ivan Perišić čekao je priliku na Interovoj klupi do završnice susreta. Simone Inzaghi poslao ga je na teren u 81. minuti.

Interu nije nedostajalo šansi, ali nije išlo do gola koji bi im donio gostujuće slavlje.

Ajax jači od Bešiktaša

Ajax je u skupini C kod kuće s 2:0 slavio protiv Bešiktaša. Gosti iz Turske doživjeli su poraz bez pomoći ozlijeđenog Domagoja Vide.

Steven Berghuis (17′) i Sebastien Haller (43′) bili su strijelci za domaću momčad, koja sada ima svih šest bodova nakon dva kola. Bešiktaš je i dalje bez boda.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.