Varteks i Međimurje bez licenci

Autor: A.J.

Međimruje koje ima lijep stadion i dobre uvjete nije dobilo licencu zbog duga koji je manji od stotinjak tisuća kuna.

Komisija za licenciranje Hrvatskog nogmetnog saveza objavila je na posebnoj konferenciji za novinare da su Međimuje i Varteks klubovi koji još nisu ispunili uvjete za prvoligašku licnencu. Šibenik, pak nema uvjeta za licencu nastupa u europskim natjecanjima, a tek kad se rješe ova pitanja Savez će moći prionuti sastavljanju prvoligaškog natjecanja za iduću sezonu, jer ako ne bude licenci za 16 klubova, onda bi se trebala igrati liga s 12 klubova trokružnim sustavom.

No, postoji čarobna riječ – arbitraža. Pa bi se do kraja mjeseca mogle osigurati i dodatne licence za klubove koji je još nisu stekli.

Inače, Međimruje koje ima lijep stadion i dobre uvjete nije dobilo licencu zbog duga koji je manji od stotinjak tisuća kuna.

Glavni tajnik Saveza Zorislav Srebrić vjeruje u povoljan rasplet, napose za Šibenik glede licence za Europu. No, za vjerovati je, sukladno dosadašnjim običajima, da će svi dobiti licence i da nam predstoji još jedna proširena liga sa 16 klubova.

Autor:A.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.