Van Persie: Bez obzira na sve, zauvijek ću biti ‘Topnik’

Autor: Totalsport

Ove je sezone Van Persie zabio za "topnike" 35 golova u svim natjecanjima, od čega 28 u Premiershipu, čiji je najbolji strijelac. Aktualni ugovor Nizozemca s Arsenalom istječe na ljeto sljedeće godine i Van Persie nije mogao izbjeći pitanje o produljenju.

Arsenalov kapetan Robin van Persie (28) bio je opušten po pitanju svoje budućnosti po primitku nagrade za najboljeg premierligaškog nogometaša godine u izboru Udruge engleskih nogometnih novinara (FWA)…

Ove je sezone Van Persie zabio za “topnike” 35 golova u svim natjecanjima, od čega 28 u Premiershipu, čiji je najbolji strijelac.

Aktualni ugovor Nizozemca s Arsenalom istječe na ljeto sljedeće godine i Van Persie nije mogao izbjeći pitanje o produljenju.

– Još nismo odredili datum za pregovore o produljenju, ali imamo ih u planu. Sastat ću se sa šefom (Arsene Wenger, op.a.), kao što smo to činili i prije, ali ćemo sada razgovarati o mojoj budućnosti i puno drugih stvari. Arsenal je nevjerojatan klub i Arsenal je razlog zašto sam postao igrač kakav sam danas. Kada sam stigao u ovaj klub to je za mene bilo ostvarenje sna – komentirao je Van Persie.

– Kada pitate nekoga kao što je Robert Pires kako se osjeća, on će vam reći “osjećam se kao topnik”. A što god se dogodilo sa mnom i ja ću se uvijek osjećati kao “topnik” – poentirao je nekadašnji napadač Feyenoorda.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.