Valdano: Mourinho stiže u utorak

Autor: hina

Mourinho sigurno dolazi sljedećeg tjedna, vjerojatno u utorak. On je vrlo inteligentna osoba i gdje god je radio točno je znao kakav način igre najbolje odgovara momčadi - kazao je Valdano.

Direktor Real Madrida Jorge Valdano izjavio u petak da bi posao oko dolaska portugalskog trenera Josea Mourinha trebao biti dovršen sljedećeg tjedna.

– Mourinho sigurno dolazi sljedećeg tjedna, vjerojatno u utorak. On je vrlo inteligentna osoba i gdje god je radio točno je znao kakav način igre najbolje odgovara momčadi – kazao je Valdano.

Nakon što je sa Interom ove sezone osvojio trostruku krunu, Ligu prvaka, domaće prvenstvo i kup, Mourinho je odlučio otići u Real Madrid, s kojim je riješio sve detalje, ali ostaje mu još riješiti odštetni zahtjev sa Interom, koji potražuje 16 milijuna eura.

Valdano je također opovrgnuo nagađanja o prodaji argentinskog napadača Gonzala Higuaina, kazavši kako on ostaje u klubu.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.