Vaart: Nemogu vjerovati koliko špekulirate mojim imenom, ostajem u Tottenhamu!

Autor: Totalsport

Dolaskom novog trenera u London, Rafael van der Vaart mogao bi ostati bez statusa prvotimca, ali odbio je mogućnost dolaska u Njemačku. Najavio je kako će vjerojatno ostati u Tottenhamu, ali i kako je moguće da u budućnosti ipak zamjeni londonski dres za neki iz Bundeslige.

U razgovoru za njemački dnevnik Bild nizozemski nogometaš Tottenhama Rafael van der Vaart izrazio je čuđenje napisima o njegovu povratku u Njemačku.

>>> Tottenham se pomirio s odlaskom Luke Modrića

Od početka ovoljetnog prijelaznog roka mediji špekuliraju kako bi se Rafael van der Vaart mogao vratiti u Bundesligu da bi bio bliže supruzi koja radi u Njemačkoj, a kao moguća destinacija spominjao se njegov bivši klub HSV, ali i Schalke.

– Nevjerojatno je koliko se mojim imenom špekulira diljem Europe. Jedino što mogu reći je da se radi samo o špekulacijama. Ja ću vrlo izgledno ostati u Tottenhamu – izjavio je van der Vaart za Bild.

Po dolasku novog menadžera, Portugalca Andrea Villas-Boasa, na White Hart Lane upitan je postao status brojnih prvotimaca “spursa”, međutim 29-godišnji Van der Vaart nada se da će ostati u trenerovim planovima, a za povratak u Njemačku ima vremena.

– Možda se tako nešto dogodi u budućnosti – zaključio je Nizozemac.

Vijestima vezanim za Tottenham dodajmo da je španjolska Marca u petak objavila da je Villas-Boas poželio napad “spursa” ojačati napadačem madridskog Atletica Adrianom. Po odlasku nakon isteka posudbe Emmanuela Adebyora, zatim Luisa Sahe, te vrlo jasnom željom Giovanija dos Santosa da se vrati u španjolski Racing, portugalski strateg ostao je na samo jednoj napadačkoj opciji, Jermaineu Defoeu.




Marca stoga sugerira da bi Villas-Boas bio spreman ponuditi gotovo 18 milijuna eura kolika je Adrianova klauzula u ugovoru koja mu omogućuje odlazak s Vicente Calderona. U španjolskom klubu strahuju da se 24-godišnji napadač već dogovorio s Tottenhamom.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.