Foto: Marko Mrkonjic/CROPIX

UZIMA LI DINAMO OD BJELICE? ‘Nema laganja, bilo je tu kontakta, zvali su me’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Uskoro počinje nova nogometna sezona, prvo kolo hrvatskog prvenstva igra se sredinom srpnja, a u međuvremenu, traje prijelazni rok u kojem je zanimljivo na relaciji Dinamo – Osijek. U središtu priče zagrebačkih Plavih i momčadi koju vodi bivši Dinamov trener Nenad Bjelica je Mihael Žaper, 23-godišnji defanzivni veznjak s iskustvom u mladoj hrvatskoj reprezentaciji, jedan od velikih osječkih aduta.

Žaper je jedna od Dinamovih ‘meta’, a zbog toga i zbog zanimanja drugih klubova, nije sigurno koliko dugo će još ostati u dresu Osijeka.

Mladi igrač je o tome pričao i sam. U razgovoru za Glas Slavonije, opisao je kako stoje stvari, ne skrivajući da interes iz drugih sredina postoji.

Za sada u Osijeku, ali…

Žaper je kazao da trenutno razmišlja samo o Osijeku, ali nije siguran hoće li u klubu dočekati odlazak na novi stadion, koji se još gradi pa Osječani i u dolazećoj sezoni igraju u Gradskom vrtu. Jedna od tema bio je i Dinamo, također bez ‘igre skrivača’ mladog nogometaša kada se u razgovoru skrenulo na taj teren.

Foto: Damir Krajac/CROPIX

‘Ne zamaram se odlaskom’

‘Pa nema laganja, bilo je kontakta s Dinamom, zovu me. Iz poštovanja prema Osijeku i navijačima nisam o tome želio pričati, no procurilo je u javnost’, rekao je Žaper.

‘Ne zamaram se odlaskom, moj menadžer Bara razgovara i pregovara pa ćemo vidjeti što je najbolje za mene i Osijek’, dodao je mladi igrač Bjeličine momčadi u razgovoru za Glas Slavonije.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.