Foto:instagramscreenshot

UPROPASTIO SVE ŠTO JE MOGAO! Iz neznanog razloga pretukao suprugu i pao u zaborav

Autor: G.I.Š.

Svijet nogometa prepun je priča s obje strane spektra, od prekrasnih ostvarenja snova mladih igrača koji probijaju sve barijere, pa do onih koji su iz određenih razloga pali u zaborav.

Jedna takva priča je i ona Nizozemskog igrača Rafaela Van der Varta, koji je sam sebi postao najveći neprijatelj te je uspio upropastiti i karijeru i brak.

Van der Vaart je nogometni put započeo u Ajaxu, za koji je odigrao 140 susreta i zabio preko 50 golova, a onda je na iznenađenje svih odabrao HSV gdje je postao i legenda kluba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart)




Od Reala do idiota

Van der Vaart je već prije zapao za oko Realu u koji je i prešao poslije HSV-a, da bi nakon dvije godine otišao u Tottenham, a onda se 2012. godine ponovo se odlučio za povratak u Bundesligu i svoj HSV.

Cijelo to vrijeme pratila ga je supruga Sylvi Van der Vaart, jedna od najljepših žena na svijetu, uspješna manekenka i TV voditeljica, a onda se Van der Vaart teže ozlijedio i napravio grešku karijere.




Na samo jutro 1.1.2013. godine svijet je obišla vijest kako je Rafael napao i pretukao Silvy na novogodišnjoj zabavi pred svim uzvanicima. Sljedeći dan par se razišao i od tada kreće kalvarija nogometaša, iako je Van der Vaart rekao kako je idiot i kako se kaje.

Brz kraj karijere

U Hamburgu je ostao do 2015. godine, ali njegove igre nisu bile baš pamtljive te je potpisao za Betis, gdje je ostao kratko. Odigrao je samo sedam susreta. Potom je uslijedila avantura u Danskoj, da bi se prošle godine definitivno povukao i to u dresu Esbjerga za koji je odigrao samo tri susreta.

Van der Vaart je i pored tog incidenta ostao veliki zavodnik, brojne žene su se povezivale s njim, a Silvy više nije Van der Vaart, već Sylvi Majs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.