Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

UHIĆEN LEKIN MENADŽER! Osumnjičeni Makedonac zastupa i jednog Vatrenog

Autor: Željka Orešković

Svakim danom sve više imena osumnjičenika u nogometnoj aferi u Belgiji, curi u javnost. Mnogi su uhićeni u masovnoj raciji, koju je tamošnja policija temeljila na istrazi pravosudnih organa, a koja uključuje pranje novca, korupciju i namještanje utakmica.

Među četrdesetak uhićenih je i Ivan Leko, trener Club Bruggea, ali i makednoski menadžer, koji zastupa njega i Ivana Santinija, otkrivaju belgijski mediji. Njegovo ime je Dragan Sijanoski i sumnjiči ga se za suradnju s kriminalnom organizacijom i pranje novca.

Prije nego što je postao menadžer, bio je profesionalni nogometaš, a igrao je na poziciji braniča za makedonski Shkupi i belgijski Royal Antwerp. Upisao je i dva službena nastupa za makedonsku reprezentaciju.

Belgijski mediji istaknuli su kako Ivan Santini ni na koji način nije upleten u aferu “Čiste ruke”. Podsjećamo, Ivana Laku tereti se da je navodno primao provizije od pojedinih transfera u dogovoru s glavnim osumnjičenikom Dejanom Veljkovićem.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.