Foto: Vlado Kos / CROPIX

U PRVOJ SEZONI NAPADA NASLOV: Klub Vatrenog ide na sve ili ništa, nemoguće je što se sve kupuje

Autor: Dnevno GIŠ

Ovog ljeta jedan od najaktivnijih kupaca na tržištu je londonski Tottenham, koji je na pojačanja već potrošio oko sto milijuna eura i tu ne namjerava stati.

Talijanski strateg Antonio Conte dobio je sve što je zaželio ovog prijelaznog roka, došao je Ivan Perišić, Yves Bissouma, Fraser Forster, Richarlison, a sad Conte želi još jednog igrača.

Igrač Middlesbrougha Djed Spence već je dulje vremena na radaru kluba iz Londona, a izgleda kako su Spursi uspjeli privoljeti igrača i klub na transfer, nakon par neuspjelih pokušaja.

Napad na naslov

Kako pišu mediji s Otoka Middlesbrough će na ime odštete dobiti 17 i pol milijuna eura, a kroz razne bonuse cifra bi se mogla povećati za još šest milijuna eura.

Conte slaže jednu brzu i jaku ekipu, Djed je desni bočni i najbrži je u Championshipu, a još se šuška o interesu Spursa za jednog igrača Barcelone.




 

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.