U MOMČADI INTERA DRAMA NAD DRAMAMA: Izbio sukob Lukakua i Brozovića, tučnjavu spriječio Sanchez, trener Conte poludio

Autor: Andrija Kačić Karlin

Evo i jednog ispada u kojem je ulogu imao i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Nakon utakmice 1. kola F skupine Lige prvaka između Intera i praške Slavije koja je završila 1-1, u svlačionici “Nerazzurra” je došlo do sukoba između hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića i belgijskog napadača Romela Lukakua, prenose talijanski mediji.

Njihova svađa umalo je završila tučnjavom, a da verbalni sukob ne preraste u fizički, spriječio je čileanski napadač Alexis Sanchez.

Do incidenta je došlo nakon utakmice kada je bivši napadač Manchester Uniteda kritizirao nesposobnost svojih suigrača da slijede taktiku Antonia Contea. Prigovorio je i Brozoviću da je izgubio previše lopti. Hrvatski reprezentativac nije mu ostao dužan uzvrativši belgijskom napadaču da je promašio previše prilika.

Razgovor između Lukakua i Brozovića započeo je mirno, međutim tenzije su ubrzo porasle, a nakon što su se unijeli jedan drugome u lice činilo se kako će doći i do fizičkog sukoba. Međutim, Sanchez ih je razdvojio kako ne bi poletjele i šake.

Talijani navode kako je na Brozovićevu stranu odmah stao vratar Samir Handanović, ali i navode kako Brozu nedostaje sunarodnjak i saveznik Ivan Perišić koji je ovoga ljeta preselio u Bayern, a obično bi ga podržao tijekom bilo kakve prepirke.

Interov trener Antonio Conte ‘poludio’ je nakon ovog incidenta i već je razgovarao sa šefom kluba Giuseppeom Marottom kako bi razmotrili i moguće kazne za ‘pjetliće’.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.