Foto: Boris Kovacev / CROPIX

U KOJEM ĆE SASTAVU CITY NA MAKSIMIR? Sve je više naznaka da će zaigrati pričuve…

Autor: Andrija Kačić Karlin

U srijedu je za Dinamo dan odluke, u zadnjem kolu natjecanja po skupinama naš prvak dočekati će na svom terenu čuveni Manchester City, kojeg predvodi trener Pep Guardiola.

Dočim Cityju utakmica nema rezultatsku važnost, za Dinamo je presudna. Pobjedom bi Dinamo mogao i do nastavka natjecanja u Ligi prvaka, a mnogo toga ovisi i o dvoboju Šahtara i Atalante u Harkovu. Ako Dinamo izgubi onda za nastavak natjecanja u Europskoj ligi Atalanta ne smije slaviti kod Šahtara.

Guardiola je već rekao da će u uvoj utakmici protiv Dinama dati prigodu igračima koji inače manje igraju u Premier ligi. Guardiola je tako izjavio da će u Zagrebu zaigrati 19-godišnji vezni igrač Phil Foden. Trener Cityja često je hvalio mladića koji je za prvu momčad debitirao sa 17 godina, ali se i žalio što mu ne može dati više minuta jer je konkurencija prejaka.

“On je spreman i igrat će u srijedu. Njegovo vrijeme dolazi i vidjet ćemo ga u idućim utakmicama”, rekao je Guardiola o Fodenu koji je bio strijelac protiv Dinama u prvoj utakmici (2-0) na Etihadu.

Znači li to da će Guardiona, nadlaje, odmarati svoje glavne igrače – Kevina de Bruynea i Raheema Sterlinga?

K tome, Cityjeva momčad je i malo deprimirana jer polako ali sigurno gubi bitku z anaslov prvaka, Liverpool joj bježi golemih 14 bodova. Guardiola kaže da će to bit iteško sustići…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.