TUŽNE VIJESTI: Iznenada preminuo jedan od najvećih talenata skandinavskog nogometa

Autor: Andrija Kačić Karlin

Nakon smrti Fiorentinina kapetana Davidea Astorija (31) i Toursova veznog igrača, Thomasa Rodrigueza (18) preminuo je i nekadašnji mladimreprezentativac Norveške Adrian Lillebekk Ovlien (20)

Opet šok u nogometu. Opet je nogometna igra odnijela jedan život. Nakon smrti Fiorentinina kapetana Davidea Astorija (31) i Toursova veznog igrača,Thomasa Rodrigueza (18) preminuo je i nekadašnji mladimreprezentativac Norveške Adrian Lillebekk Ovlien (20).
”Napustio nas je Adrian Lillebekk Ovlien. Danas je umro u bolnici Ullevål. Preminuo je nakon akutne infekcije. Naše misli su s porodicom i njegovim najbližima”, objavljeno je i službeno potvrđeno na mrežnoj stranici Kongsvingera, norveškog drugoligaša čiji je dres Adrian Lillebekk Ovlien nosio od 2013. godine. Adrian Lillebekk Ovlien slovio je kao jedan od velikih talenata norveškog nogometa. Za mlađe selekcije nacionalne reprezentacije ubilježio je 47 službenih nastupa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.