Foto:REUTERS/Alessandro Garofalo/Guliverimage

TUDOR POLUDIO PA POBIJEDIO: Utakmica u Marseilleu bila je luda od samog početka

Autor: Dnevno GIŠ

Danas je Olimpique Marseille našeg Igora Tudora igrao važnu domaću utakmicu u skupini D Lige prvaka protiv Sportinga, čija je važnost nabrijala Tudora, koji do danas nije zabilježio pobjedu u njegovoj grupi.

Iako Marseille odlično gura u prvenstvu i puše za vrat PSG-u, do večeras momci iz najvažnije francuske luke na Sredozemlju nisu zabilježili ni bod u Ligi prvaka te je ova utakmica bila od krucijalne važnosti za njihove ambicije u tom natjecanju.

No nije sve krenulo kako je trebalo, naime igrači Sportinga kasnili su na utakmicu koja je trebala početi u 18 sati i 45 minuta čak 22 minute, što je užasno naljutilo Tudora.

Hrvat je potpuno poludio na organizatore, Portugalce i sve druge, psovao je na raznim jezicima i ustvrdio kako se to njegovom klubu radi namjerno.

Poludio pa pobjedio

“Ima li nekoga tko može nešto napraviti? Ovo je Liga prvaka, nije amaterski turnir! Ovo rade namjerno, boli me dupe, mi smo oštećeni”, vikao je Igor u utrobi stadiona Velodroma na koga je stigao.

Kada je utakmica napokon počela odmah je uslijedio šok, već u prvoj minuti Sporting je poveo, ali nakon velike greške golmana gostiju Antonia Adana Marseille je izjednačio, da bi samo tri minute poslije poveo.




No vratar Sportinga nakon toga je zaradio i crveni karton u 25 minuti, da bi Tudorovi igrači do poluvremena zabili još jedan gol za 3:1.

Drugo poluvrijeme nije bilo toliko puno događanja, Marseille je čuvao stečenu prednost, ali i napadao, dok Sporting nije mogao puno s 10 igrača u polju, a u 84 minuti Francuzi su zabili za 4:1 i osigurali prvu pobjedu u ovogodišnjem grupnom izdanju Lige prvaka.

Danas se još u istoj grupi sastaju Perišićev Tottenham i Eintracht iz Frankfurta u večernjem terminu.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.